Rettssaken.

På mandag begynner rettssaken, som sikkert de fleste har fått med seg at varer i 10 uker. Den perioden kommer jeg ikke til å skrive noe på bloggen min i det hele tatt. Dagene blir tøffe og jeg vet ikke hvordan jeg kommer til å reagere. Derfor velger jeg å legge bort bloggen under hele rettssaken. Jeg håper at dere respekterer dette. Og siden det er en god stund til jeg skal skrive neste gang, så benytter jeg dette innlegget til å takke dere for all støtten dere har vist meg. Dere er helt fantastiske og jeg setter utrolig stor pris på alt dere skriver til meg. Jeg leser alt, det er bare at jeg rekker ikke alltid å svare. Masse kjærlighet fra meg. 

23 kommentarer

Pernille

14.04.2012 kl.14:19

forstår det godt jeg, kos deg så mye som du kan i mellomtiden, da ♥
Det er fornuftig , Marte!<3 Er her for deg!<3

nora andersen

14.04.2012 kl.15:14

Ønsker deg lykke til på rettssaken<3 masse kjærlighet og varme tanker fra meg

14.04.2012 kl.16:07

Lurt;) Ta ekstra vare på deg selv den neste tiden! Mange varme klemmer<3

My

14.04.2012 kl.16:55

Jeg ønsker deg masse lykke til videre de neste ukene! Jeg håper du tar vare på deg selv, og har andre som hjelper deg og tar vare på deg. Håper ukene ikke blir for tunge, og at du også bruker mye tid på andre ting enn selve rettssaken. Jeg tror det er sundt å leve livet videre og ikke bare fokusere på saken og det vonde, men det å leve livet og gå videre. Saken går uansett sin gang... Jeg tenker på deg og de andre direkte berørte, pårørende, avdøde, ja alle, hver eneste dag! Mange varme tanker og klemmer, og lykkeønskninger, fra meg!

Malene Paulsen Lie

14.04.2012 kl.19:06

Det er jeg sikker på at alle har forståelse for. Du må gjøre det som føles rett for deg <3 Sender deg mange gode tanker for tiden som kommer. Kommer til å tenke masse på alle de berørte denne tiden <3

Ellen Oline

15.04.2012 kl.19:26

Forstår deg veldig godt! Gjør det du må for å få det bedre! <3 Masse gode klemmer og varme tanker til deg og alle andre berørte..

15.04.2012 kl.19:48

Lykke til med tiden som kommer. Skal tenke på deg og din familie. <3

Camilla

15.04.2012 kl.21:12

Masse lykke til Marte :)

Karoline Nicolaysen

15.04.2012 kl.22:06

Forstår, at du ikke vil skrive noe under rettsaken! Tenker på deg, og alle som er mest rammet under dette.. Kommer til og bli noen triste 10.uker frammover.. Trur faktisk ikke jeg skal følge med så mye, bare koble ut fra hele greine.. Klarer ikke la vær og ungå alt.. Men vil ikke ødelege hele 10.uker på en gal mann heler.. Han skal ikke få ødelege mere... <3

Brit-Tove

16.04.2012 kl.00:37

Forstår deg kjempe godt. Lykke til med de tøffe ukene, bare hold mote oppe å tenk på alle som støtter deg og de som er glad i deg :-) Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker bloggen din, er skikkelig rørende og lese, kommer aldri til å bli lei av å lese bloggene til dere som har vært der. Man får mere forståelse på hvordan dere har det. Synes alle som sier de er så leie av å høre om Utøya og det med Oslo burde sette seg ned å lese bloggene deres for å få mere forståelse for hva dere har gått igjennom disse tunge månedene.

Christina Lausen

16.04.2012 kl.14:50

Jeg vil tænke på dig hver dag! <3 Jeg har stor repsekt for dit valg, det er dit liv, dig der har oplevet dette grusomme og kun dig der kan beslutte hvordan du vil gøre.

Jeg beundre dig så meget, kan på ingen måde sætte mig ind i de følelser og alt du har været igennem, og at du kæmper så hårdt for at få dit liv tilbage, ja det har jeg så stor respekt og beundring for. Du er helt igenne fantastisk, og jeg kan slette sætte nok store og positive ord på dig som person. Du er ubeskrivelig fantastisk!

Du har al min kærlighed, positive energi, støtte, tanker, varme og medfølelse i de 10 næste uger! Hver dag <3 Stå på vakre!

Masser af varme klem fra mig <3

Hild Frøya

16.04.2012 kl.15:16

Sender deg mange gode tanker, og en stor klem.. Sjønner selvfølgelig at dette er vanskelig for deg..

Hanne

16.04.2012 kl.17:25

Jeg ønsker deg masse lykke til Marte! Du skal vite at alle (inkludert meg) tenker på deg i denne tøffe tiden. Det føles nok tungt og uoverkommelig nå, men uten at jeg kan si det sikkert så skal du se at det i ettertid vil føles godt både fordi det er overstått og for den viktige oppgaven du da har gjort som vitne. De varmeste tanker fra meg! <3

Ingrid

18.04.2012 kl.20:22

Smart :D Ønsker deg lykke til, tenker på deg. Stå på. Du er ei tøff jente

Malene Paulsen Lie

19.04.2012 kl.15:53

Sender deg all min kjærlighet etter denne grusomme dagen i retten :-( Føler uendelig med dere direkte berørte nå... <3 Dette må være så ufattelig tøft...

20.04.2012 kl.11:40

Tenker mye på deg i dag!<3 Dette kan ikke være lett..

Bjørn

20.04.2012 kl.14:24

Kjære Marte. Kjenner deg ikke, men kom over bloggen din i Twitterfeltet på VG. Ville bare ytre min støtte til deg og alle de andre som klarte seg gjennom denne forferdelige dagen. Håper dere kan finne styrken til å komme over grusomhetene dere har opplevt i vissheten om at vi er mange, mange som tenker dere i disse tøffe ukene.

Martine

20.04.2012 kl.14:49

Nå har jeg sittet å les bloggen din i evigheter, du skriver så utrolig bra!

Jeg skjønner ikke hvordan du klarer å være så sterk.. Jeg hadde hverfall ikke klart det...

Ønsker deg i værtfall alt godt og tenker på deg :-)

DagensInteriør

20.04.2012 kl.14:53

VELDIG forståelig <3

- L

Jana

21.04.2012 kl.02:27

I just stumbled upon your blog and I must say you are very brave to blog about your horrible experience last summer. You are the same age as my younger brother so I find it really heartbreaking to read your sad story. I am so terribly sorry for your loss. God bless.

Ingvild

21.04.2012 kl.20:55

Kjære, Kjære Marte. Ville bare si hvor ufattelig mye jeg ser opp til deg, og alle andre som var på Utøya. Tenker på dere hver eneste dag, og kan virkelig ikke sette meg inn i hvor vanskelig og hardt dette må være for deg, og alle som var berørt av 22.Juli.

Vennene mine sier at siden de ikke kjente noen, så tenker de ikke så mye over hva som skjedde forrige sommer. For meg er det helt annerledes, jeg tenker på det konstant, og blir så sinnsykt lei meg på deres vegne.

Jeg kjente ingen som døde den dagen, men kjenner til noen som var der og mistet noen de var gl ade i.

Selv om jeg ikke var direkte berørt, har jeg også blitt preget av det forferdelige som skjedde på Utøya. Har definitivt blitt mer paranoid, og leter etter fluktveier uansett hvilken setting jeg er i.

Når JEG, som ikke har noen særlig tilknytning til 22.Juli merker det såpass på kroppen, kan jeg ikke engang begynne å sette meg inn i hvordan det må være for deg, din familie og dine venner.

Har lest absolutt alle innleggene på denne bloggen fra Juli til idag, og merker bare mer og mer at jeg setter pris på det livet jeg har. Pleier alltid å klage over småting, og bli sur på mamma og pappa og broren min uansett hva de gjør. Etter jeg begynte å lese bloggen din, har jeg begynt å sette mye mer pris på de. Ler med de, og er glad for at jeg faktisk lever.

Ser så ufattelig mye opp til deg, og ønsker deg så utrolig mye godt i livet. Jeg er sikker på at Maria sitter der oppe som en vakker engel og ser ned på deg, og er så stolt over deg for at du har holdt deg så sterk. Kan ikke engang begynne å sette meg inn i din situasjon, og det er ingenting jeg kan si for å trøste, men jeg ville bare si at jeg tenker utrolig masse på deg og andre AUFere. Norge kommer aldri til å glemme 22. Juli, men det gjorde landet vårt til et så mye mer sammensveiset land enn det var før.

Skulle ønske jeg kunne gitt deg en stor klem, og fortalt deg at alt kommer til å gå bra til slutt. Ser opp til med alt jeg har.

Hilsen Ingvild, 16

22.04.2012 kl.19:12

Tenker mye på deg Marte. Håper du har fått hvile litt i helga og lykke til med neste uke i morgen:) Du skal vel kanskje vitne også, tenker mye på deg og heier på deg!

Jeg lurte egentlig på en ting; Så artikkelen om twitterinlegget ditt. Jeg viste ikke at du var på twitter. Er du åpen for å fortelle hva du heter så vi kan følge deg?

Mange varme klemmer<3

Skriv en ny kommentar

Marte Smith

Marte Smith

18, Nøtterøy

18 år gammel AUFer fra Nøtterøy. Ble skadet på Utøya 22.juli. På denne bloggen har jeg skrevet min Utøya-historie, jeg skriver om min hverdag og litt om mine meninger. Kontakt: martesmith@live.no

Kategorier

Arkiv

hits