Hånd i hånd.

I tro håp og kjærlighet. En fredag i juli man aldri kan glemme. Mange ble tatt i fra oss, men vi står sammen. Uvirkelig nært, men samtidig så fjernt. De kjempet og knivet, men ble tatt vekk fra livet. I våre drømmer er alt så bra. Men når vi våkner, hva har vi da? Alle gråter tunge tårer, tenk at no' sånt no kunne skje. Hånd i hånd vi holder sammen. Uansett i tro, håp og kjærlighet. 

Vi står her igjen og titter tilbake. Savnet er stort, men livet må gå videre. Minutt for minutt, til det tar slutt. Vi var altfor sene, men står ikke alene. Vi tenner et lys for de minnene vi har. Gleder og sorger, vi deler i lag. Alle gråter tunge tårer, tenk at no' sånt no' kunne skje. Hånd i hånd vi holder sammen. Uansett i tro, håp og kjærlighet. Kjærlighet. Kjærlighet. Kjærlighet. 

Alle gråter tunge tårer, tenk at no' sånt no' kunne skje. Hånd i hånd vi holder sammen. Uansett i tro, håp og kjærlighet. Holder sammen, våre hender. Holder sammen. Holder sammen i tro, håp og kjærlighet. 

Frida ? Hånd i Hånd - Minnesang etter 22 Juli 2011 Oslo /
6 kommentarer

Hånd i hånd, vi holder alltid sammen<3

Diinoo

09.04.2012 kl.10:08

:( det er så uvirkelig at no sånt kunne skje..

Isole

09.04.2012 kl.22:26

nydelig og inspirerende tekst <3

Øyvind

10.04.2012 kl.19:36

En utrolig flott sang <3

Leste forøvrig om deg i Dagbladet i dag. Ingen burde måtte oppleve noe slikt som dere måtte gjennomgå den dagen, tenker spesielt på hvor fælt dine nærmeste må ha hatt det når de ikke fikk tak i deg den kvelden. Men de var tross alt heldige som fikk deg tilbake igjen. Spesielt den første samtalen mellom deg og moren din var veldig sterkt å lese om, da hun spurte om Maria var sammen med deg.

Stå på videre. Håper du klarer å komme deg gjennom rettssaken, selv om det nok blir en tøff periode.

Christina Lausen

10.04.2012 kl.21:01

<3

Skriv en ny kommentar

Marte Smith

Marte Smith

18, Nøtterøy

18 år gammel AUFer fra Nøtterøy. Ble skadet på Utøya 22.juli. På denne bloggen har jeg skrevet min Utøya-historie, jeg skriver om min hverdag og litt om mine meninger. Kontakt: martesmith@live.no

Kategorier

Arkiv

hits