Et halvt år.

Nå er det et halvt år siden vi mistet 69 kamerater på Utøya. Et halvt år siden jeg fikk livet i gave på nytt. 


Tusen tusen takk for at dere bryr dere så mye. Det betyr mer for meg enn dere kan ane. Jeg leser alt dere skriver til meg og det dere skriver er veldig rørende og vakkert. 

Jeg har en lang og vanskelig vei å gå for å nå mine mål. Men jeg tar små skritt av gangen og skal klare det til slutt. 

Dere er fantastiske. Alle sammen!  

19 kommentarer

Kate

22.01.2012 kl.13:40

<3

Camilla

22.01.2012 kl.14:15

Vi er her for deg Marte! <3 Og det er utrolig at du tar deg tid til å skrive ned hvordan du har det og dine tanker osv! Du er en stor inspirasjon<3

Stian

22.01.2012 kl.14:43

Jeg er så uendelig glad for den positiviteten du har rundt det å nå dine mål og den positiviteten du sprer rundt deg blant alle oss som er glade i deg! Du har vist en utrolig styrke de siste seks månedene, og uten den styrken hadde ikke vi andre klart oss så bra som det vi har gjort! Du skal vite at det er mange mange mennesker som tenker på deg hver dag! Mennesker du ikke kjenner en gang spør meg om hvordan det går med deg.. Jeg kan ikke forklare hvor mye jeg skulle ønske jeg kunne gitt deg Maria tilbake og hvor mye jeg skulle ønske jeg hadde hadde visst på forhånd hva som ville skje slik at jeg kunne ha hivd meg i bilen med en gang noe begynte å skje i Oslo og hentet dere hjem, om jeg bare kunne ha forutsett det liksom.. men det går jo ikke... Så derfor er jeg hvertfall uendelig glad for at du klarer å leve så rikt som du gjør, for det gir meg masse styrke til å hjelpe deg så godt jeg kan! Utrolig glad i deg Marte! Klem fra storebror!

eellinor

22.01.2012 kl.15:17

<3

22.01.2012 kl.15:34

:)

pernille

22.01.2012 kl.15:49

Jeg er så ekstremt stolt. av deg! Selvom ting slår deg ned, så reiser du deg gang på gang! Du er tøff, og kommer til å nå målet en gang. Det er jeg sikker på.

Også er jeg super duper glad i deg, soppa! <3

Stina

22.01.2012 kl.16:32

Jeg er så tom for ord overfor alle overlevende fra Utøya, og alle flyktninger generelt! Du er SÅ sterk og bare husk: Den som venter, venter ikke forgjeves. Du fortjener kun det beste!

Hild Frøya

22.01.2012 kl.18:43

Jeg har lest alt du har skrevet en lang stund. Men finner liksom ikke de rette ordene å si. Det finnes ingen ord. Men jeg leser det du skriver og jeg tenker på deg. Det skal du vite!

svein

22.01.2012 kl.18:44

Tusen Takk for at du er eit så godt og varmt menneske! Du skal nå dine mål,steg for steg.DU er ein Vinnar!

Diinoo

22.01.2012 kl.20:01

stå på videre<3 tiden har gått utrolig fort, tenker masse på deg (: <3

Malin

22.01.2012 kl.22:14

<3 du er sterk!

svein

23.01.2012 kl.00:00

Eg leser kva storebror din skriver....tårene triller

kristina

23.01.2012 kl.17:23

Stakkars deg og alle de folkene som var der<3

tenk at han der fyren hadde hjerte til å være der å skyte(eller hva han gjorde) mot folk ! :O

Øyvind

23.01.2012 kl.22:06

Tenk at det har gått et halvt år siden, det er ikke til å tro. Jeg vet ikke hvordan det føles for deg, men for meg føles det på en måte som om det skjedde i går, og på en annen måte så virker det utrolig lenge siden det skjedde. Selv om jeg ikke var direkte berørt av tragedien så har det ikke gått en eneste dag uten at jeg har tenkt på dere som måtte oppleve det grusomme. Det kan kanskje føles som om de fleste har gått videre og ikke tenker så mye på det, men jeg tror likevel at mange fortsatt tenker veldig mye på det.

Håper det går bedre med deg, Marte. Håper at det neste halve året vil bli litt bedre enn den du akkurat har tilbakelagt.

24.01.2012 kl.16:46

Åh Marte, du skal vite at jeg tenker på deg hver eneste dag. Jeg tenker på Utøya hver eneste dag. Jeg kan love deg at jeg aldri skal glemme 22. juli. Uansett hva.

Du er så utrolig sterk, Marte. Jeg vet at du ikke har noe valg, du må være sterk. Du kan jo ikke bare gi opp, eller hva? Men fortsatt er det så utrolig å se deg kjempe for det du tror på, smile når du har styrke til det, og ikke gi opp. Jeg har troen på deg, og jeg tror du kommer til å bli noe stort, uansett om det er politiker eller statsminister eller hva det nå enn er. Når jeg leser om din smerte så føler jeg meg så dum som klager over små filleting. For det er du som har gått igjennom så mye fryktelig. Du som har mistet din bestevenn. Du som ikke klarer å gå på skolen i frykt for at noen skal komme etter deg. Du som har vært millimeter fra døden.

Mange har forbilder som Lady Gaga og Rihanna, men du er og vil være mitt forbilde. Å se styrken din, og se deg kjempe for det du tror på, gir meg styrke. Du skal vite at du aldri er alene, du har alltid vennene dine, familie og oss lesere. Jeg skulle ønske jeg kunne komme og gi deg en stor klem når jeg ser at du er trist og har det vondt... Du kommer til å nå dine mål, Marte. Det er jeg sikker på.

You can take everything I have

You can break everything I am

Like I'm made of glass

Like I'm made of paper

Go on and try to tear me down

I will be rising from the ground

Like a skyscraper.

Like a skyscraper.

Jeg synes den sangen passer så godt til det du har opplevd. Du gir ikke opp, selv om du mistet de du var glade i. Nå ble det en veldig lang kommentar, men følte at burde vite at det er noen her, og at vi leser alt du skriver. Stå på, Marte. :)

Christina Lausen

25.01.2012 kl.08:01

Tiden flyver forbi så hurtigt, det føles som om det kun var en måned siden alt skete, og på samme måde er det alt for længe siden. Savnet af alle dem du mistede må være stort, specielt Maria, kan slet ikke forestille mig hvor meget du kæmper hver dag for at komme dagen igennem.

Men du kæmper, og du vil rejse dig igen, som den tidligere kommentar siger. Din styrke og dit mod, den kamp du kæmper, det er stærkt og det er noget jeg beundre..meget.

Du er en fantastisk jente, og jeg vil altid stå bag dig, jeg tror på du bliver til noget, at du vil gøre en forskel. Du er unik!

Stå på vakre Marte, håber dette ordsprog kan hjælpe. Det kan virke umuligt, men jeg ved du kan klare det:

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!"

-Audrey Hepburn

Klem <3

svein

25.01.2012 kl.21:44

Korleis går det med formen generelt Marte? Sover du stort sett lite og dårlig,eller får du god søvn nokre netter? Håper det går stegvis framover....at du med tiden vil orke meir og meir...DU er ei sterk jente.

Silje Hansen

26.01.2012 kl.19:43

Kan ikke engang tenke meg hva du går igjenom.

Inspirerende å se deg være så sterk.

Helt sikker på at Maria sitter i himmelen, og er kjempe stolt av deg!

Mikaela Martinsson

27.07.2012 kl.16:46

Du är en instpirationskälla och idol Marte! <3

många kramar Mikaela

Skriv en ny kommentar

Marte Smith

Marte Smith

18, Nøtterøy

18 år gammel AUFer fra Nøtterøy. Ble skadet på Utøya 22.juli. På denne bloggen har jeg skrevet min Utøya-historie, jeg skriver om min hverdag og litt om mine meninger. Kontakt: martesmith@live.no

Kategorier

Arkiv

hits