Julestemningen.

Hei vakre mennesker! 

Tusen takk for alle de støttende meldingene og søte kommentarene dere skriver til meg! Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg at dere tar dere tid til å sende det!

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om juletiden. Jeg har lenge visst at denne julen ikke kom til å bli som de andre. Det er mange ting som ikke er her lenger. Maria er ikke her. Den gode julefølelsen er ikke her. Snø er det ikke. Tryggheten er ikke her. Det kjennes ut som jeg er litt borte. Hele kroppen er stilt inn på en annen innstilling. Jeg prøvde å kjøpe julegaver i november, men måtte bare dra hjem igjen. Hver eneste butikk jeg kom inn i så som overlykkelig mennesker som smilte til hverandre. Jeg skulle så ønske det var meg. Gikk jeg videre til en annen butikk så jeg ting jeg visste Maria hadde elsket. 
Pakke inn gaver er ikke det samme. Forrige uke satte jeg på meg headsettet med julesanger på fullt volum, omringet av gavepapir, gavebånd, til og fra lapper og gaver. Jeg begynte bare å gråte. Jeg vil pakke inn gaver sammen med Maria på et av hennes juleverksted, jeg vil ha henne tilbake til meg. Nå! 

Jeg har spist så mange klementiner og drukket så mye kakao at jeg blir kvalm av tanken på det. Jeg har spilt julemusikk i flere timer i strekk. Men jeg blir bare lei meg. 

Men når ikke stemningen kommer av seg selv, så tar jeg saken i egne hender.


Melsnø!


Pepperkaker!


Julepynt og lys. 

De neste dagene som kommer har jeg veldig mye å gjøre. Så jeg ønsker dere en hyggelig og rolig jul alle sammen. Husk at dere er helt fantastiske. 

Gave til en som har alt? Vil du gi med hjertet? Ta en titt HER

Masse kjærlighet fra meg. 

17 kommentarer

eellinor

20.12.2011 kl.20:04

Håper virkelig du får en fin jul uansett Marte! God jul! <3

Camilla

20.12.2011 kl.20:15

det har jeg allerede gjort!:-) du må ha en fantastisk jul, selv om Marte!<3 vi tenker så innderlig mye på deg og alle sammen<3 jeg håper med hele med hjerte at du forsatt får en fin jul, vi er alle her for deg<3 og godt nytt år <3

Kate

20.12.2011 kl.20:22

God jul <3 Håper du får en fin jul på tross av alt det vonde <3

Christina Lausen

20.12.2011 kl.20:43

Hvor ville jeg ønske jeg kunne give dig en dejlig jul, som den plejer at være for dig!! men det er ikke muligt.. Så nu ønsker jeg bare at du får den bedste jul du kan få, og du skal vide at jeg tænker på dig juleaften og vil sende en tanke og skål til dig herfra <3

Jeg beundrer dig for at kæmpe og prøve at komme i julestemning, det er så flot og stærkt!

Ville ønske jeg kunne give dig et stort julekram face to face, men må nøjes med et virtuelt! :) Jeg beundrer dig Marte, og du har min støtte og kærlighed altid!

Masser af kærlighed, lys, julestemning, fred, varme og glæde fra mig til dig

Klem

Christina

svein

20.12.2011 kl.20:52

DU er eit FANTASTISK menneske!!! Eg håper du får ei fredfull og rolig jul i lag med familien. Noen mennesker gjør verden mer spesiell bare ved å være til,DU er eit slikt menneske Marte.

Godjulaklem

svein

20.12.2011 kl.21:11

Eg skjønner godt kva du meiner...I jula blir kontrastene sterkere enn før i året. Det er fryktelig tungt å miste sin beste venn i så ung alder,miste så mange kjente....eg har ikkje ord,tårene berre triller.Heilt til slutt,nok ein gong...Tusen Hjertelig takk for at du er slik eit FANTASTISK godt og varmt menneske. Gojulaklem. DU er så utrulig godhjerta.

Petra

20.12.2011 kl.21:14

Hur gör man ens så där perfekta pepparkakor?!?

Stine

20.12.2011 kl.21:21

Jeg mista faren min i høst, og vet litt hvordan du har det. Julen blir IKKE det samme, uansett hvor mye man vrir og vender på det. Men jeg ønsker deg likevel en god jul, håper du klarer å kose deg til tross for alt! Stor klem fra ei som følger bloggen din

Øyvind

20.12.2011 kl.21:34

Får helt vondt inni meg når jeg tenker på at så mange må feire jul i år uten sine kjære, enten det er et barn, en mamma, en pappa eller venn som mangler. Har selv erfart hvor sårt det er å "feire" høytider, samtidig som tankene er hos de man har mistet. Men jeg håper virkelig at du får noen stunder hvor du klarer å glede deg over julen. Du må prøve å tenke at Maria vil at du skal ha det bra, selv om det er vanskelig.

Du skal vite at det er mange som tenker på deg og alle andre som savner en av sine kjære denne julen, og jeg håper at det er en ørliten trøst i alle fall.

GOD JUL! Og husk å ta vare på deg selv:)

Stina

20.12.2011 kl.23:34

Ett av mine store juleønsker er at julen kan være noe positivt for alle som har lidd i år. En tid der man kan finne nøkkelen til å godta endringene som har skjedd i livet, en tid hvor man kan finne en styrke man ikke har klart å finne før, en tid hvor man virkelig kan få tid til å bygge bånd til de som er rundt dem akkurat nå.

Håper du får en riktig god jul Marthe, kunne virkelig ønske det var noe jeg kunne gjøre for å gi deg litt glede og julestemning, er det noen som fortjener det er det deg!

Ikke forvent at denne julen skal bli som alle andre, men gjør den til noe eget, noe spesielt som bygger deg opp for det nye året.

Kamilla

20.12.2011 kl.23:41

http://sostrenesuse.blogg.no/1324417109_wwwwordbywordbloggno.html

tenker du kanskje vil lese:))<3

Madeleine

20.12.2011 kl.23:45

<3 ilu.

Julie

21.12.2011 kl.14:21

Får helt vondt inni meg av å vite at det er mange som ikke har det så greit i julen, og som må feire jul uten sine kjære.. :(

Men pepperkakene dine var perfekte! Hvordan klarer du å lage SÅ fine pepperkaker? :)

Emilie Linnea

22.12.2011 kl.13:02

så fine bilder!

GOD JUL :D

Om det''unaturlige'' (osv)

23.12.2011 kl.01:23

Sv: Tusen takk<3

Jeg setter VELDIIIG stot pris på at du bryr deg, så du er et veldig godt menneske<3 Jeg er også en person som bryr meg om folk, akkurat som deg, og folk kan snakke med meg om alt å jeg lytter og hører på hva folk har å skrive/si :)

Jeg kan finne deg på face? er det ikke det navnet du heter nå? :)

Om det''unaturlige'' (osv)

23.12.2011 kl.01:26

Ting har ordnet seg mellom meg og kjæresten nå <3 Hun leste dette også^^ Jeg fikk bare behov for å skrive ut, hjelper det også:)

Synne Bentzen

23.12.2011 kl.13:49

ord blir fattige når æ ska prøv å kommenter nånn ting! Håpe du klare å nyt dela av jula alikevel om det ikke e som før.. Varme jule klemma :-D tihi, god jul, håpe du får fine stunda med vennan og familien i jula, det fortjene du! :)

Skriv en ny kommentar

Marte Smith

Marte Smith

18, Nøtterøy

18 år gammel AUFer fra Nøtterøy. Ble skadet på Utøya 22.juli. På denne bloggen har jeg skrevet min Utøya-historie, jeg skriver om min hverdag og litt om mine meninger. Kontakt: martesmith@live.no

Kategorier

Arkiv

hits