Jeg lever på minner.

I går ble jeg spurt om hva mitt beste minne med Maria er. Jeg smilte med en gang jeg så setningen. Det er så utrolig mange fantastiske minner! Men jeg slet virkelig med å velge et minne, så det jeg sa til henne; Mitt beste minne med Maria, er latteren hennes.

Minnene har jeg mange av og det er de jeg lever på nå. Jeg skulle med hele mitt hjerte ønske at Maria fortsatt var her, så vi kunne skapt flere minner sammen. Men jeg er evig takknemlig for årene vi hadde sammen, helt fra barneskolen og til litt over fem den 22.juli. 

Minner for livet!


Ikke se på datoen som stod på bildet! Maria var kjempe irritert over at hun ikke klarte å bytte innstillingene. 
Dette er fra femte klasse tror jeg.  


Små folk. Bandet til Maria, Ola, Bent og meg <3 Hadde det i 5 og 6 klasse


Maria, Pernille og jeg opptrådde på syvendeklasseavslutningen. Vi sang Sommer på jorda. Maria spilte gitar mens Pernille og jeg sang. Vi startet tydeligvis på feil tone, så Maria begynte å spille fra starten igjen, vi gjorde samme feilen igjen. Så Maria roper "PAPPAAA" ut i publikumet for at faren hennes skal hjelpe henne. Elsker å tenke på hvor mye vi har ledd av det i ettertid!


Dette bildet brukte vi på alle piczo hjemmesider! Noe som var veldig inn på denne tiden. 


Vi var i grunn litt for kule til å ha gym syns vi. Så mye mer gøy å ta bilder av seg selv! Åttende klasse <3


Men vi var ganske søte også da. Elsker dette bildet! Senere på dagen i timen, sovnet jeg. Da skrev Maria "KUG" med store bokstaver i pannen min. Dette fortalte hun meg ikke før etter vi hadde vært i byen og på kino. Ganske irriterende akkurat da, men veldig fint minne å ha nå! Jeg kan huske hvor mye hun lo da jeg gikk for å se meg i speilet, hun lå på bakken i fosterstilling og vred seg av latter. Herlig!


Åh, alle kveldene vi har kledd oss ut i alle mulige slags rare klær og tatt bilder. Lange netter med taco, godteri, film, latter og dype samtaler. 


Lange turer i all slags vær. Snakke, le og gråte omhverandre.


Tiden vi gikk med like klær og solbriller.. Dette bildet er tatt på vei til "Hølet" hvor Maria og jeg jobbet i kiosken under stykket Hamlet av Shakespeare. Beste sommerjobben vi noen gang kunne få!
Sommeren 09 <3


Alexander Rybak konserten 09<3 Herremin, så mye vi hylte og skrek under den konserten! Vi hadde nesten ikke stemme igjen dagen etter. 
Maria var så flau over hvor mye vi hylte. Hun snakket om det i flere måneder etter. 


Året etter, på sommerjobben. Romeo og Julie. Sommeren 10 <3 Vi så hele stykket nesten hver eneste kveld. Mimet replikkene sammen med skuespillerne og hadde våre egne dramatiseringer i stua hjemme hos Maria. 


Skoleball <3


Alle Osloturene våre <3


Nyttårsaften 10/11. Året vi sa skulle bli det beste. Maria ble kåret til årest gledesspredende vertinne. 


Alle Sverigeturene <3


17 årsdagen vår i år! En av de beste minnene jeg har! Den kvelden var helt fantastisk!


Alle grillkveldene vi hadde i skogen. Snø, pølser, bål og latter. 


Jentekvelder <3


Fler jentekvelder <3


Kvelder på restauranter med jentene <3


Sommer 2011, første grillkveld <3


Verdens beste pavlova! Vi spiste altfor mye av den, og lå på sofaen resten av kvelden og bare klagde!


Vi hadde så altfor mange fotoshoots! Dette bildet er fra den siste vi hadde sammen i sommer. 

Den 24.juni var Maria på Foo Fighters konsert i Spectrum sammen med Frida. Jeg er så utrolig glad hun fikk oppleve den konserten! Hun snakket kun om den i sikkert tre måneder før den var. Foo Fighters var yndlingsbandet hennes. Hun snakket ofte om hvor sterke tekstene var og hvor mye som står skrevet mellom linjene i sangene. 

Hun ringte meg under konserten. Hun sang av full hals. Jeg spurte henne om det var bra og jeg måtte ta telefonen bort  fra øret for hun hylte så høyt ja at det gjorde vondt i hodet mitt.  

Du levde så altfor kort, Maria. Takk for alt. Du er mitt beste minne, ditt vakre smil og herlige latter. Du er uforglemmelig! Borte, men aldri glemt!

22 kommentarer

Nima

26.10.2011 kl.20:30

Dette var et vakkert innlegg Marte! og masse fine minner og bilder av dere <3

Charlotte

26.10.2011 kl.20:43

Du skriver så nydelig, Marte! og ikke minst vakre bilder! Blir så rørt hver gang jeg leser et av dine innlegg! <3

Diinoo

26.10.2011 kl.20:57

nydelig skrevet <33 fine bilder (:

Carina

26.10.2011 kl.21:05

♥ Glad i deg Martevovsen min ♥

Linda

26.10.2011 kl.21:14

så mange fine bilder av dere Marte! du skriver så utrolig fint, og du har så mye godt å si om Maria. Jeg er sikker på at Maria ser alt det gode du har å si om hun.

Blir like rørt hver gang jeg leser bloggen din, og det kommer alltid tårer i øynene mine. Håper du vet selv hvor sterk du er og hvor mange du har rundt deg som støtter deg. Tenker masse på deg Marte <3

Lisbeth

26.10.2011 kl.21:34

Utrolig flott at dere tok så mange bilder;) Det er så altfor mange som "glemmer" å ta bilder i hverdagen. Sikker på at du har mange flotte minner om hvert eneste bilde. Kos deg med minnene;) <3

Christina Lausen

26.10.2011 kl.21:40

Utrolig dejlige minder, tak fordi du delte dem med os!

Ud fra alle de billeder kan jeg kun forestille mig hvor forfærdeligt at tab det har været for dig!! men er utrolig godt at du husker alt det gode, alle minderne og latteren. Den vil altid leve d´videre i dit hjerte.

Stort klem <3

Stina

26.10.2011 kl.22:08

Rørende innlegg. Bruk minnene for alt de er verdt kjære Marte

IH

26.10.2011 kl.22:16

<3 <3 <3

▲ Angie ▲

26.10.2011 kl.22:22

Tåårer i øynene! :( Savner henne jeg også, selv om jeg ikke kjente henne så veldig godt. I love you, Marte, du er så fin. <3

Sandra Gulbrandsen

27.10.2011 kl.11:10

Jeg har ikke ord, igen <3 Jeg har tårer i øynene. Du skriver så vakkert om henne. Jeg kjente henne ikke i det hele tatt, men gjennom alle beskrivelsene du gir føler jeg at jeg "kjenner henne" alikevel :) <3 Hun vil alltid være med deg Marte <3

eellinor

27.10.2011 kl.15:12

Utrolig nydelig! Glad for at du klarer å ta fram alt positivt! <3

Liss Waldenstrøm

27.10.2011 kl.15:59

Så flott innlegg Marte. Du er flink til å sette ord på følelsene dine, og det skal du ta vare på.

Vi sees snart.

Stooor klem.

Ragnhild

27.10.2011 kl.19:15

Utrolig nydelig innlegg!!

Sunniva

28.10.2011 kl.16:58

Oi! Du skriver sykt bra, fantastisk innlegg!

Jeg synes det både er trist og ''spennende'' å lese om tiden på Utøya, jeg lurer på om del 2 kommer?

Ikke missforstå ''spennende'' eller spørsmålet, jeg synes du er utrolig tøff som klarer å skrive sånn, etter alt du har opplevd..

Lykke til videre! <3

28.10.2011 kl.21:41

herlige bilder av Maria og Deg, ta godt vare på de fine minnene dere har sammen! <3

Jeg lurer på om du vil/har lyst til å skrive et lite innlegg om AUF, hva dere gjør, litt om hva dere snakker om osv. har lurt litt på dette lenge og vil begynne å engasjere meg litt. Hvis du ikke vil skrive innlegg kan du godt bare skrive det under denne komentaren og om du ikke orker å skrive og forklare noe om det nå, så er det også forstårlig herlige deg! <3

Lykke til videre :)

Anne

29.10.2011 kl.12:12

Hej,

Jeg fandt et link til din blog i nat og lå derefter og læste dine indlæg i 3½ time. Jeg havde tårer i øjnene i store dele af de timer, både fordi det der er sket er så forfærdeligt, men også fordi dine indlæg om Maria lyser af kærlighed - du skriver så fint.

Ønsker dig alt godt i fremtiden.

- Anne

Emilie M

30.10.2011 kl.01:57

For noen vakre ord, stå på Marte! Du er nydelig!!

31.10.2011 kl.10:53

Fantastiske minner du har!<3:)

Tok meg selv i å sjekke Marias blogg et par ganger i det siste. Bare for å sjekke om det var noe nytt liksom...

Karoline Nicolaysen

04.11.2011 kl.18:03

Nydelig skrevet, om din vakkre vennine, Maria! Ta vare på alle minnene.. Det er godt for sorgen..<3 Sitter her med tårer i øynenene jeg, og ha lest alt det finne dere har opplevd.. Pass på deg selv, og håper du har noen og snakke med når det blir for tøft for deg, og att familien din støtter deg!!<3 Ta vare på deg selv, Marthe! :) Gud beskytter deg. Og Maria! ;)

Ingrid Nymoen

16.11.2011 kl.20:52

Sykt fint innlegg, jeg sitter og gråter!

27.11.2011 kl.23:13

Utrolig vakkert å lese dette! Får tårer i øynene.. Å lese slikt får meg til å ville ta enda bedre vare på vennene mine og vise dem all kjærlighet jeg har, slik som du har gjort og fortsatt gjør. Du er sterk, og jeg ønsker deg all hell og lykke videre i livet. :) <3

Skriv en ny kommentar

Marte Smith

Marte Smith

18, Nøtterøy

18 år gammel AUFer fra Nøtterøy. Ble skadet på Utøya 22.juli. På denne bloggen har jeg skrevet min Utøya-historie, jeg skriver om min hverdag og litt om mine meninger. Kontakt: martesmith@live.no

Kategorier

Arkiv

hits