TV-aksjonen 2011 - Vi rydder for livet.

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha gått med bøsse sammen med Johanna for årets TV-aksjon. 

Givergleden er stor hos mange! Det gjør meg så glad!
Pengene som blir samlet inn i år går til Norsk folkehjelp sitt arbeid med å fjerne miner og klasebomber i 15 land verden over. Hver dag, hele året søker Norsk folkehjelp og deres sammarbeidspartnere etter eksplosiver og fjerner det de finner. Deres mål: Å gjøre hverdagen trygg for alle dem som lever med frykten å miste sine barn eller egne liv. 

Jeg er selv medlem av Norsk folkehjelp og er kjempe stolt av arbeidet de gjør for å gjøre hverdagen til mennesker som lever i fare for å bli drept eller lemlestet av eksplosiver som ligger gjemt i bakken så utrolig mye tryggere. 

Norsk folkehjelp var frivillige på Utøya og mistet et av sine medlemmer under skytingen. Hanne Fjalestad møtte jeg bare en gang da hun ga meg støttebandasje til tommelen min. 
De frivillige passet på 47 ungdommer som gjemte seg i skolestua. Og av det jeg har blitt fortalt holdt de seg rolige og fortalte de som var der hva de skulle gjøre. Det er jeg så utrolig glad for at de klarte! 

Hadde du ikke kontanter til de som banket på døren hos deg så finnes det andre måter du kan støtte TV-aksjonen. Her er en liste over alternativer. 

Givertelefonen
Ring 820 44 110, og du gir 200,- til årets TV-aksjon. Beløpet blir belastet din telefonregning. Du kan også ringe kjendispanelet, hvor bla Eskil Pedersen sitter, og gi din gave - telefonnummeret er da 02025

Gi med bankkort
Du kan også gi et fritt valgt beløp med ditt bankkort. Giverskjema finner du her

Overfør beløp
Bidrag fra private basarer eller auksjoner, private gaver, gaver fra foreninger, kommuner og fylker settes inn på kontonummer 8380.08.09005
Husk å merke bidraget med navn og postnummer!

Gaver fra næringslivet
For bidrag fra næringslivet finnes et eget skjema og det finner du HER 

Jeg håper alle gir det de har mulighet for. Dette er en fin mulighet til å bidra til å skape bedre dager for mange voksne og barn over hele verden som lever i en farlig hverdag. 

6 kommentarer

emilie :-)

23.10.2011 kl.19:52

så snille dere er som gikk med slike bøsser idag!

Ragnhild

23.10.2011 kl.21:54

Så flinke!! :)

Carina

23.10.2011 kl.22:14

Flinkingene! Var moro å gå med bøsse i dag og få bidratt litt! :)

Christina Lausen

24.10.2011 kl.09:43

Godt arbejde :)

eellinor

24.10.2011 kl.15:54

Så bra at dere gjorde det! Jeg skulle egentlig, men da jeg kom for å få bøsse fikk jeg vite at man måtte være voksen for å gå eller hvertfall være med en voksen. Så jeg fikk ikke gått :(

Men vi ga mellom 300 og 350 kr da :D

Siri sin blogg

25.10.2011 kl.19:11

så snilt og bra gjort av dere :D

Skriv en ny kommentar

Marte Smith

Marte Smith

18, Nøtterøy

18 år gammel AUFer fra Nøtterøy. Ble skadet på Utøya 22.juli. På denne bloggen har jeg skrevet min Utøya-historie, jeg skriver om min hverdag og litt om mine meninger. Kontakt: martesmith@live.no

Kategorier

Arkiv

hits