Jeg leser alle kommentarer!

Jeg leser alt dere skriver til meg! Det er ikke alltid jeg svarer på det dere skriver, men vit at jeg leser absolutt alle kommentarer og mail! Og jeg setter utrolig stor pris på at dere gidder å lese det jeg skriver og at dere kommenterer så vakkert og støttende! Personlig hjelper det meg mye mer med venner, kjente og lesere sine ord enn det å sitte inne på et lite psykologrom med vonde stoler og snakke om følelser med en nesten fremmed person. 
Trodde aldri jeg skulle refferere til noen som mine lesere! Men det kan jeg altså nå! Det er så utrolig rørende hvor mye folk som ikke kjenner meg en gang bryr seg, det gir ihvertfall meg en lettere hverdag å vite at så mange fortsatt husker oss som overlevde 22.juli. 

Så ikke glem at jeg bryr meg om hver eneste en av dere som leser det jeg skriver!

Jeg har fått smilet av dere!
 

For mail jeg får om "like" på facebook, så er det link HER

16 kommentarer

girliciouspower

21.10.2011 kl.16:29

Kjempefin blogg! :D

S & L <3

Ragnhild

21.10.2011 kl.16:30

Det er godt å høre at du finner støtte så mange steder! ønsker deg alt godt <3

Martine Mørk Hjelseth

21.10.2011 kl.17:06

..og vi leser alle dine innlegg og tenker på deg!

Lisbeth

21.10.2011 kl.17:19

Nydelig bilde av deg fra Italia søta;)

Det er så utrolig godt å se at du smiler og at du samtidig er litt leken på huska;)

Fortsett å leke, vær barnslig, du har opplevd så altfor mye i ung alder.

Det er vondt å lese bloggen din, tårene renner, men samtidig er du så utrolig til å sette ord på tankene dine.

Varme klemmer fra Lisbeth;)

Diinoo

21.10.2011 kl.18:11

søt :) sender varme tanker til deg Marte <3 stå på videre :) Overlevende fra 22.Juli vil aldri bli glemt.

Trude

21.10.2011 kl.18:47

"Dine lesere" ... Du kommer til å få flere, tror jeg. Ikke nødvendigvis bare på bloggen. Du har talent for å skrive.

Klem! :-)

pole position jentene

21.10.2011 kl.20:18

er du lei av sanger, hør årets dekknavnslåt, russ 2012:

http://www.youtube.com/watch?v=Ht45BKN8KOc

liker du sangen, lik oss på face da velll :)

http://www.facebook.com/pages/POLE-POSITION-2012-Were-racing-all-night/266180900087437

elsket du sangen like mye som vi gjør, blogg gjerne om den! :)

Ragnhild

21.10.2011 kl.21:46

Du er så sterk! Beundrer deg!:)

Christina Lausen

21.10.2011 kl.22:25

Det er det mindste jeg kan gøre, at skrive noget positivt og støttende.. Det er naturligt, så vil blive ved :) Er glad for det varmer, det er det meningen fra min side har været hele tiden.

Du er selv et fantastisk menneske, og jeg beundre dig meget for at du dele så meget af dig selv med os.

Håber du får en god helg, og at der bare er en smule glæde trods den kamp du kæmper hver dag. Og hvis ikke, så husk min kærlighed er hos dig og støtter dig.

Stort klem

Christina

21.10.2011 kl.22:30

Og jeg er sikker på at det er mange mange flere som leser og bryr seg uten å legge igjen en kommentar:) Så faktisk en fyr på bussen sitte med datan og lese bloggen din for litt siden;)

Kalle

21.10.2011 kl.23:34

Det rare er at jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver, og du beskriver det bra !!! Kjenner meg jo selvfølgelig ikke igjen fra Utøya, men det du skriver om sorg og redsel. Sorg fordi jeg har opplevd det sjøl, og vet hvordan det føles. Det kommer til å ta tid, Marte, men jeg lover deg, helt sikkert, pluttselig en dag kjenner du følelsen av at " idag har jeg det litt bedre".... tro meg ,den kommer ! Redselen blandt mennesker kan jeg også kjenne meg igjen i, vi er alle skremt, enda vi ikke engang var der. Da er det litt lettere å tenke hvordan du og mange med deg føler som faktisk var tilstede. . . Helt uvirkelig ! Men du har livet, og du aner ikke hvor glad vi er for det . Det er bare å komme uttom, med eller uten muttern eller pappsen da . :-) >> du vet jo hvor vi bor ha ha , Klem fra gata,,, la dagene gå,Martemor, i andre enden venter en lettere hverdag...den kommer, jeg lover :-)

Christian

22.10.2011 kl.20:26

Fra jeg begynte å følge bloggen din, kvelden 22. Juli har jeg vært daglig innom og sett etter om du har skrevet noe, fordi jeg synes du er tøff og flink. For meg er det viktig å minnes den grufulle dagen og tenke på de overlevende og pårørende. Media synes jeg fokuserer på feil ting, om gjerningsmannen osv. Med bloggen din får jeg det som virkelig betyr noe. Du dokumenterer og skriver på en helt fantastisk måte og jeg smiler og gråter hver gang jeg er innom. Aldri stopp å skriv! ;)

Christian (Oslo)

Mie

23.10.2011 kl.02:57

<3

Jeg klarer ikke å si så mye mer. Vil bare sende deg en stor, varm klem og mange gode tanker.

Kathrine

23.10.2011 kl.14:44

Jeg har fulgt bloggen din siden det skjedde 22 juli..det var en som postet link til den på VG forumet på kvelden ettersom de hadde funnet innlegget der du skriver at du gleder deg til Utøya og de lurte på om noen visste om det gikk bra med deg. Etter det klikket jeg jevnlig innom her og ble skikkelig bekymra siden det gikk lang tid før du oppdaterte. Ble letta når jeg så du overlevde, men veldig trist på dine vegne siden du likevel hadde blitt så hardt rammet. Tenker ofte på deg selv om jeg aldri har møtt deg og håper virkelig du kommer deg gjennom det etterhvert og får livskvaliteten tilbake. Unner ingen å gå gjennom noe sånt, det må virkelig være helt forferdelig. Lykke til videre og jeg håper du fortsetter å oppdatere oss her på bloggen. Stor klem fra Kathrine. :)

Linca

25.10.2011 kl.12:13

Marte, jeg er kjempestolt av deg! Savner deg, vennen.. <3
Så bra! <3

Skriv en ny kommentar

Marte Smith

Marte Smith

18, Nøtterøy

18 år gammel AUFer fra Nøtterøy. Ble skadet på Utøya 22.juli. På denne bloggen har jeg skrevet min Utøya-historie, jeg skriver om min hverdag og litt om mine meninger. Kontakt: martesmith@live.no

Kategorier

Arkiv

hits