Minnestund..

I dag hadde vi minnestund på skolen med de nærmeste vennene til Maria. MAU spilte noen vakre sanger, noen av jentene fra Maria sin gamle klasse danset en helt utrolig nydelig dans, lærerne til Maria sa noen ord om Maria og hvor mye hun hadde blomstret både som person og som danser det siste halve året før sommeren og norsklæreren hennes leste opp et dikt som Maria selv plukket ut i fjor i forbindelse med en oppgave. 
Bare å tenke på diktet gjør at jeg får en kjempe stor klump i halsen! Jeg kan nesten fortsatt ikke tro at dette faktisk har skjedd! 

En ny dag!

"Jeg har fått en vakker gave. En ny dag som kun er min. Det er opp til meg å velge hva jeg bruker gaven til.

Dagen står der i min dørsprekk, venter på å komme inn. Full av blanke, rene sider med all verdens farger til. Hvordan kan jeg best utnytte denne gaven jeg har fått?

Jeg må velge varme farger, ikke farge arket grått. Jeg vil bruke dagens timer til å være positiv.

Glede mennesker jeg møter Gi oppmuntring og smil. Uansett så må jeg huske at når dagen er forbi, har de ting jeg sa og gjorde tråkket opp en sti.

Det er opp til meg å styre hvor den stien fører hen. Ønsket er at du som ser den kan se sporet av en venn?"

Etter minnestunden var ferdig satt jeg og mange av vennene mine igjen og bare holdt rundt hverandre og gråt sammen. Det var vondt, men samtidig litt godt å få ut litt av sorgen, hvis noen skjønner hva jeg mener med det..


Vakreste jenta, med den vakreste personligheten! <3

8 kommentarer

Svein

24.08.2011 kl.23:04

Du er ei sterk jente!

Det var eit nydelig dikt!Skjønner veldig godt kva du meiner....det kommer til å ta tid Marte..men det blir mindre vondt etterkvart..og at du er engelen hennes...det er som dine venner seier positivt meint..at du er god,snill,omtenksom....

klem

ingridaus

25.08.2011 kl.07:55

å, kjære vakre sterke deg! Den smerten du har er noe du aldri kommer til å glemme. Du vil bære et sjeldent minne inni deg som vil bære deg gjennom livet. Noen dager vil blir bedre og andre verre. Ord og tanker kan ikke forklare noe. Jeg skjønner så godt hvordan du har det i og med at jeg mistet pappan min i sommer. Men samtidig har jeg ingen anelse om hva du tenker å føler. Du er fantastisk sterk og selv om du ikke føler det så er du faktisk det. Og det virker som blogging er bra for deg! Og da burde du ikke stoppe med det! blogg om alt du vil! Få det ut, for mange hjelper det veldig! Selv så går jeg på en skole som heter Tyrifjorden VGS og den er 2 min unna Utøya. Jeg kjører forbi den ofte og hver gang tenker jeg på Maria og hennes glade latter. Og hvor glad jeg er for at du overlevde! Jeg håper en dag at smerten ikke vil være så vond men kanskje bedre. jeg tenker masse på den kjære vakre deg <3 Og jeg veit ikke om det hjelper men verdens vakreste Maria er begravd rett ved siden av pappa! Og han har loft å passe på henne. jeg skal besøke dem ofte <3 Store klemmer fra Ingrid :)<3

Jorid Sandvik

25.08.2011 kl.11:40

<3
Nydelig dikt! Jeg kan ikke en gang tenke meg hva slags smerte du føler, jeg har heller ingen ord som kan beskrive det godt nok. Men vær sterk, så skal du klare å komme deg gjennom det! :)

Kamilla

25.08.2011 kl.17:53

Marthe, Maria fortjente ikke dette.. Ikke du heller, jeg håper at det går bedre med deg <3 Men dette kommer til å ta tid, laang lang tid ;O

Diinoo

25.08.2011 kl.21:03

så utrolig trist :( kondolerer <3 jeg håper det går bra med deg

Stian R F

26.08.2011 kl.13:37

Marte! Det tar en lang stund mellom hver gang jeg klarer å lese de sterke blogginnleggene dine, men jeg vil lese alt og vite alt du tenker. Jeg er kjempeglad i deg. Og det Marianne sa var ingenting annet en positivt, jeg tror Marianne ser at Maria lever sterkt i deg! Stor klem fra brodern!

David Andersen

01.09.2011 kl.19:32

Marte, mine varme tanker går til deg. Vakkert dikt. Viktig å stå sammen, når det er tøft. Derfor vi mennesker er i flertall.. Vi er bare mennesker... Mennesker med følelser, derfor sender jeg mine varmeste tanker til deg Marte, i håp om at det varmer litt å høre.. <3 til deg Marte!

Hvil i fred, Maria. Varme tanker til deg, ber om at hun skal være i fred. Med Gud. Amen.

Skriv en ny kommentar

Marte Smith

Marte Smith

18, Nøtterøy

18 år gammel AUFer fra Nøtterøy. Ble skadet på Utøya 22.juli. På denne bloggen har jeg skrevet min Utøya-historie, jeg skriver om min hverdag og litt om mine meninger. Kontakt: martesmith@live.no

Kategorier

Arkiv

hits