"Hvis en mann kan vise så mye hat..."

En del folk har etterlyst del to av Utøya historien min, men jeg må desverre skuffe dere. Jeg fikk tilatelse av menneskene fra hendelsen til å skrive om det, men jeg orker ikke å gjøre det enda. 

Som dere vet så mistet jeg jo både min beste venn og andre venner og mange supre AUF'ere og selvom hele hendelsen har gitt meg kamplyst og vilje til å kjempe for mitt land og kjempe for en bedre verden, så er det dager hvor jeg har mest lyst til å sove hele dagen og bare pakke meg inn i dyna mi. 

Og denne dagen startet som en sånn dag, jeg hadde migrene og sårene i hodet gjorde kjempe vondt! Men så fikk jeg kastet i meg noen smertestillende og la meg på sofaen under dyna mens jeg så på Brødrene Dal, som er utrolig god underholdning når du ikke føler at ting er så greit. Og etterhvert følte jeg meg bedre, og tok til og med på litt sminke før jeg dro til Arbeiderpartiets parti kontor, hvor jeg møtte Vestfold AUF'erne, politiet, en psykolog og noen av hjelpearbeiderne som hadde hjulpet flere ungdommer. 

Det var utrolig godt å se de andre igjen! Sterkt, men utrolig godt. Jeg er ikke vant til folk som er så åpne og ikke sjenerte ovenfor andre de ikke kjenner, så da jeg ble overfalt av klemmer og spørsmål om hvordan det går. 
Vakre AUF'ere! Dere gir meg lyst til å kjempe! 

- Marte4 kommentarer

mistet også en venn der.. det er nå vi må stå sammen. for sammen er vi sterke<3

Diinoo

12.08.2011 kl.10:39

bra skrevet. Det er så trist å lese :( håper det går bra med deg! :D du er en sterk person, stå på videre!! <3

Marianne

12.08.2011 kl.12:52

Når du er klar for å fortelle din historie videre så vil du ønske å skrive om det, netopp fordi du virkelig er klar og ikke bare lurer deg selv. Ta akkurat den tiden du trenger, du vet når tiden er inne <3

K.S. DK

12.08.2011 kl.16:11

Ønsker dig alt det bedste.

Sorger kommer man ikke over - man kommer igennem dem----når tid er! Og det tager lang tid.

Du ved selv hvornår.

Pas på dig selv---søde pige.

Skriv en ny kommentar

Marte Smith

Marte Smith

18, Nøtterøy

18 år gammel AUFer fra Nøtterøy. Ble skadet på Utøya 22.juli. På denne bloggen har jeg skrevet min Utøya-historie, jeg skriver om min hverdag og litt om mine meninger. Kontakt: martesmith@live.no

Kategorier

Arkiv

hits