Jeg savner deg så utrolig, Maria!

Kjære vakre Maria! <3

Maria, jeg savner deg så utrolig mye! Jeg vet nesten ikke hva jeg skal gjøre.. Du var jo alltid der, og nå er du plutselig borte... 
Flere ganger har jeg vært på vei til å ringe deg, og skuffelsen og tomheten er like stor hver gang jeg kommer på at jeg bare hadde kommet til telefonsvar hvis jeg gjorde det..

Jeg holder meg fast til de gode minnene på øya, som på Datarock da du satt på skuldrene til Herman. Hvor hardt du holdt hånden min for å ikke falle ned. Du lo og hylte av fryd.. 
Du elsket foredraget Jonas Gahr Støre hadde på øya. Du sa at du aldri hadde tenkt på at det gikk ann at et ungdomsparti kunne forandre noe så stort som det han snakket om. 
Rett etter jeg var kommet til sykehuset, og jeg innerstinne visste at du var borte tenkte jeg at jeg skulle melde meg ut av AUF og aldri nærme meg noe som het politikk igjen. Men for noen dager siden kom jeg til å tenke på at hvis jeg gjør det, så døde du forgjeves. Og det har jeg ikke tenkt til la skje! Jeg skal bli mer engasjert og jeg skal få ting til å skje! FOR DEG, MARIA!

Jeg har minnene ihvertfall!


Jeg kan ikke tro at jeg aldri skal få høre den nydelige og livsglade latteren din igjen eller se ditt lysende smil!

Kjære Maria! Hvis du kan se dette, så vit at du er det beste som noen gang har skjedd i livet mitt og jeg elsker og savner deg så ekstremt mye!

Sov godt! <3

- Marte

11 kommentarer

Øyvind

08.08.2011 kl.21:46

Tårene presser seg på når jeg leser det du skriver. Har selv opplevd å miste noen som sto meg nær, men det må jo være mye tyngre for deg med den måten du mistet bestevenninna din på. Håper du får styrke til å komme deg gjennom sorgen og savnet.

Har laget en video til minne om alle de som ble drept i Oslo og på Utøya, håper du vil se på den. Adressen er: http://www.youtube.com/watch?v=dU-SKq0qhXI

Emma Støle ♥

08.08.2011 kl.23:12

der ble jeg meget rørt , griner nesten utrolig bra skrevet , stå på , vær sterk !<3

09.08.2011 kl.13:43

Off :`( jeg fikk tårer i øynene, syns veldig synn på deg!<3 Lykke til :)
jeg får gåsehud jeg.. det som har skjedd er så forferdelig og ingen fortjener noe av det.. Men du er sterk, og jeg håper dette går beder etterhvert!

Benedicte

09.08.2011 kl.19:23

Utrolig trist...Kondolerer :l
Utrolig rørende å lese, og ikke minst trist.. Kjenner tårene presse på og jeg tenker veldig på min egen bestevenninne som jeg ikke hadde klart meg uten. Kondolerer og håper ting blir lettere etterhvert selvom det noen ganger vil se mørkt ut

lindan

11.08.2011 kl.03:04

uff, jeg føler virkelig med deg :( kan ikke forestille meg hvordan du har det en gang!

stå på <3

Diinoo

12.08.2011 kl.10:44

Så trist :( kondolerer. R.I.P Maria!!!!

svein

12.08.2011 kl.12:30

Eg har ikkje ord.Eg har grått i to veker.

Kvil i fred Maria og alle andre som døydde i den grusomme tragedien på Utøya og i Oslo.

Mine tankar går særskilt til alle som er berørt.Vær sterk og ta vare på kvarandre.

Klem

Doktor Daniel

19.08.2011 kl.22:00

Det var kjempetrist å lese. Me er alle redd for å miste dei som me er mest glad i, og eg trur dei fleste kan tenkje seg til kor vanskeleg det er å gå gjennom det som du går gjennom no.

Gode tankar!

NA

29.11.2011 kl.16:51

Herregud, jeg begynte å grine som en dust nå. Jeg aner ikke hva jeg hadde gjort om jeg hadde vært i dine sko, og mistet min bestiss. Fy flate, så sterk en jente du er. Jeg VET at bestevenninna di er stolt av deg - hvordan du klarer det her, hvordan du er! Ord blir så fattige, jeg føler så utrolig med deg, og jeg ønsker deg alt godt i livet. Stå på - du er fantastisk. Klem <3

Skriv en ny kommentar

Marte Smith

Marte Smith

18, Nøtterøy

18 år gammel AUFer fra Nøtterøy. Ble skadet på Utøya 22.juli. På denne bloggen har jeg skrevet min Utøya-historie, jeg skriver om min hverdag og litt om mine meninger. Kontakt: martesmith@live.no

Kategorier

Arkiv

hits