Hva frykter du?

En ting jeg frykter skikkelig mye, er døden. Og når jeg får vite at en bekjent av familien har blitt drept, blir jeg skikkelig skremt. 


Så, hva frykter du?

3 kommentarer

...-☆fullstendigkaos☆-...

10.06.2011 kl.17:06

Døden frykter jeg ikke i hele tatt. Det jeg frykter mer er livet, og klokken.

Døden er ikke farlig i hele tatt, da er alt stille.

Livet er skumlere, og tiden. Du vet aldri hvor lenge du har folk rundt deg, hvor god tid du har på å gjøre ting, si ting også videre. Så er det noe jeg frykter mer en døden, så er det tiden! :-)

Mest av alt frykter jeg tanken på å miste mine beste venner, også har jeg en seriøst fobi for frisørrelaterte ting, er ikke redd frisører, men blir uvell og svimmel og kan i verste fall blacke out om noen snakker om hårfarging, striping, gele og slik, som et eksempel. Akkurat som enkelte som ikke tåler snakk om blod. Men blod og slik er noe jeg liker da, skjønner ikke meg selv jeg heller.

Håper at du har det bra, og at du får en fin og god helg, stor vennlig, varm klem fra meg! :-)

johanna

10.06.2011 kl.18:39

alt med døden freaker meg ut, enten det er jeg som dør eller noen jeg elsker. men marte, du burde se sczrødingers (???) skatt for der snakker de om døden på en VELDIG bra måte, jeg begynte faktisk å tro på livet etter døden etterpå. og det var noe jeg trodde bare religioner trodde på, ikke vitenskapen. men vitenskapsmenn har faktisk funnet ut at det er mer logisk. det var fint, for nå tenker jeg at hvis noen dør så er de på et bedre sted. det er egentlig verre for oss mennesker som er igjen her (selvom jeg har lyst å leve så lenge som mulig!).

Tonje Gajda

11.06.2011 kl.15:23

Det jeg frykter mest er vel og miste de nærmeste.

sv: tuusen takk!

Skriv en ny kommentar

Marte Smith

Marte Smith

18, Nøtterøy

18 år gammel AUFer fra Nøtterøy. Ble skadet på Utøya 22.juli. På denne bloggen har jeg skrevet min Utøya-historie, jeg skriver om min hverdag og litt om mine meninger. Kontakt: martesmith@live.no

Kategorier

Arkiv

hits