Behind these castle walls

Bloggingen min er minimal for tiden, for jeg har alt for mye å tenke på til å huske å blogge. Men når jeg først husker det, så blir jeg i mye bedre humør av å skrive. Så jeg må begynne å huske det.
Jeg vet ikke helt hvorfor jeg blir i bedre humør av blogg egentlig... Fler av vennene mine syns at blogging er teit, og at det bare gjør at man blir usosial. Men jeg syns at blogg er positivt pga flere ting. For det første som jeg akkurat sa så blir ihvertfall jeg i bedre humør av å skrive, og det blir vel de andre som blogger også. Noen ihvertfall.

For det andre, så er det et veldig bra tidsfordriv. På skolen har jeg ofte veldig lite å gjøre, fordi skolearbeid, det er kjedelig. Så da skriver jeg utkast til noen blogg innlegg mens jeg kjeder meg, og da går timene mye fortere.

For det tredje så får jeg ut masse tanker og følelser ved å skrive. Det er mye lettere å skrive ting enn å si de rett ut. For det å si ting som det er, er ikke alltid like lett som det ser ut som på film. Haha


Hei trøtt! Johanna er søt <3


Én kommentar

johanna

06.04.2011 kl.10:50

aw! jeg er helt enig med deg når det gjelder bloggingen :-)

Skriv en ny kommentar

Marte Smith

Marte Smith

18, Nøtterøy

18 år gammel AUFer fra Nøtterøy. Ble skadet på Utøya 22.juli. På denne bloggen har jeg skrevet min Utøya-historie, jeg skriver om min hverdag og litt om mine meninger. Kontakt: martesmith@live.no

Kategorier

Arkiv

hits