Til verdens beste!

Hurra! I dag blir verdens beste venn, Maria 17 år! Og siden hun ga meg gave og muffins og greier på senga når jeg hadde bursdag, så tenkte jeg at jeg måtte kjøpe noe til henne til i dag jeg også. Så jeg stakk til byen med Josefine i går og kjøpte en lommebok hun hadde ønsket seg. Og hun ble veldig glad for den. Jeg er alltid kjempe nervøs før noen skal åpne noe jeg har kjøpt til dem, for jeg er kjempe redd for at de ikke skal like den. Men jeg håper jo at hun likte den og ikke bare sa at hun gjorde det. Hehe.

I morgen skal vi feire bursdagen vår sammen, ved å ha en spakveld, med digg mat, godteri, film, ansiktsmasker og massasje. Jeg gleder meg kjempe mye, ikke fordi det er bursdagsfesten min (og Marias) men for å samle de nærmeste vennene igjen. Jeg syns at jeg har vært kjempe heldig med vennene mine, og spesielt heldig er jeg som har en så super god venn som Maria.Jeg kan nesten ikke beskrive Maria, hun er virkelig verdens beste venn, og dette er ikke noe jeg sier bare fordi jeg må. Hun har alltid vært der for meg når jeg trengte henne, og hun har alltid de rette ordene. Hun er kjempe morsom, og sprer alltid glede når hun er glad. Men hun kan også være ganske gretten til tider.
Hun sier sin ærlige meninger om det meste (ihvertfall til meg) og har et veldig bra syn på politikk, og har som meg tenkt til å engasjere seg enda mer en dag, ved å dra på møtene til AUF.. HeheMen Maria, jeg håper virkelig at vi kommer til å være venner resten av livet. For jeg har så utrolig mange gode minner med deg og jeg håper at vi får enda fler sammen! <3 Og en av de gode minnene skal være i morgen, jeg gleder meg helt vilt til å feire bursdagen min sammen med deg!!

Du er deg selv, og jeg mener det virkelig når jeg sier at jeg ser opp til deg, og jeg vet at du kommer til å forandre verden en dag! Hvem som enn møter deg blir glad i deg med en gang! De du tror ikke liker deg, er bare sjalu og misunnelige på deg, for du er virkelig verdens beste person!

Maria du er et helt fantastisk person og du har en utstråling som alle kan drømme om å ha. Jeg kan le med deg, jeg kan gråte med deg, du er der og støtter meg uansett hva det er! Jeg håper du vet hvor glad jeg er i deg, og at du kan si alt til meg. Selvom vi har kranglet et par ganger, så finner vi alltid en måte å bli venner igjen <3

"You know, life has it ups and downs. No matter what, you have always been by my side. You have always been my best friend. You never left my side. I love you so much! You are the best in the world! <3"Noen ganger tar jeg deg for gitt, det er noe av det dummeste man kan gjøre mot et annet menneske! Man vet aldri hva man har før det er borte, og jeg er så glad for at du fortsatt er venn med meg selvom ting gikk imot oss!

Du er min lille gladmongo du(ment positivt). Du får alltid små gledesutbrudd, og får meg til å smile og mene smilet selvom jeg ikke vil. Og det kreves en god venn for at du skal smile med tårer i øynene!


Beste da, nå og for alltid! <3

Jeg kommer til å si det omigjen og omigjen! Jeg er så utrolig glad i deg, og jeg håper at du vet hvor glad jeg er i deg! Gratulerer så utrolig masse med dagen, Maria! Du fortjener virkelig alt det beste i verden. Og vi SKAL komme oss gjennom alt negativt i livet, sammen! <3

Og Maria, du er sykt flink til å danse! Og du er utrolig vakker! <3

"You always catch me when I fall, and I hope you trust that I will catch you if you fall!" <3

3 kommentarer

johanna

25.03.2011 kl.07:22

aw!

Maria

27.03.2011 kl.21:01

Aww <3 Du er ubeskrivelig <3

04.10.2011 kl.19:26

For et nydelig innlegg av Maria<3

Skriv en ny kommentar

Marte Smith

Marte Smith

18, Nøtterøy

18 år gammel AUFer fra Nøtterøy. Ble skadet på Utøya 22.juli. På denne bloggen har jeg skrevet min Utøya-historie, jeg skriver om min hverdag og litt om mine meninger. Kontakt: martesmith@live.no

Kategorier

Arkiv

hits